Sata Lämmintä Sydäntä on Satakunnan ammattikorkekoulun hallinnoima Leader-hanke, jonka toiminta-aika on 1.4.2010-31.3.2011.

Hankkeen tavoitteena on luoda toimintakonsepti, joka lisää hyvinvointia, luovuutta ja kommunikaatiota pohjois-satakuntalaisissa yksityisissä sekä julkisissa hoitoalan organisaatioissa.

Hanke kannustaa hoitosektoria hyödyntämään paremmin työntekijöiden sekä asiakkaiden luovaa kapasiteettia, omaa toimintaympäristöään parannettaessa.


tiistai 15. maaliskuuta 2011

Sata Lämmintä Sydäntä järjesti Laulutyöpajat Koivurinteellä sekä Onnikodilla

Musiikkipainotteisen kokeellisen lisän Sata Lämmintä Sydäntä työpajatoimintaan on tuonut Imatralta helmikuussa Kankaanpäähän  kuvataidetta opiskelemaan muuttanut Talvikki Äkräs.


Äkräs esitti idean laulutyöpajasta Tiina Vehkaperän vetämällä yhteisötaiteenkurssilla ja sille toteutumiskanavaksi löytyi 100LS-hanke, jolla taidetyöpajojen järjestämisestä on jo vankkaa kokemusta.

Äkräksen mielenkiintoiseen laulutyöpajakonseptiin kuuluu osallistuvissa hoitolaitoksissa vierailut. Vierailujen aikana keskustellaan asukkaiden kanssa ja kerätä runoja, sanontoja, sanoja sekä muuta luovaa materiaalia. Tutustumisen ja keskustelujen pohjalta Äkräs säveltää ja sanoittaa hoiva-ja hoitolaitokselle oman nimikkokappaleen. Oma kappale tulee tällä erää Onnikodille Jämijärvelle sekä Koivurinteelle Kankaanpäähän kuvaamaan asukkaiden olemista ja aikaa!

Työpajat Koivurinteellä; poikkitaiteellista yhteisötulkintaa.

 
Työpajat Onnikodilla;  missä olemme, keitä olemme ja miltä kuulostamme?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti