Sata Lämmintä Sydäntä on Satakunnan ammattikorkekoulun hallinnoima Leader-hanke, jonka toiminta-aika on 1.4.2010-31.3.2011.

Hankkeen tavoitteena on luoda toimintakonsepti, joka lisää hyvinvointia, luovuutta ja kommunikaatiota pohjois-satakuntalaisissa yksityisissä sekä julkisissa hoitoalan organisaatioissa.

Hanke kannustaa hoitosektoria hyödyntämään paremmin työntekijöiden sekä asiakkaiden luovaa kapasiteettia, omaa toimintaympäristöään parannettaessa.


maanantai 10. tammikuuta 2011

Sydämellistä kevättä kaikille.
Sata Lämmintä Sydäntä astuu uuteen vuoteen idearikkain ja sisällöllisin mielin. Viime syksyn aikana toteutetuista sydäntupatyöpajoista saatiin paljon ideoita sekä yhteistyönä koottuja inspiroivia teoksia.

Hankkeessa on tammikuun ajan teosten kuratointi ja kokoamisjakso. Tässä vaiheessa lopulliset teokset viimeistellään ja ne kootaan näyttelypaikkojen tarpeita palveleviksi. Tavoitteena on saada  helmikuussa avattavaan näyttelyyn, jokaiseen osallistujapaikkaan, työpajaliitännäisiä teoksia  kattavasti esille.

Useassa paikassa samanaikaisesti toteutuvaan näyttelyyn tulevat teokset ovat tekijöidensä näköisiä ja kuvastavat hyvin sydäntyöpajojen toimintamuotoa; yhdessä olemista ja innostavaa tekemistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti